Juha Eerola, fysiikkavalmentaja, personal trainer

Personal Trainer Imatra

”Moi! Olen 31-vuotias valmentaja ja personal trainer, Imatra on pääasiallinen toimialueeni, tosin tarvittaessa matkaan minne vain Etelä-Karjalan alueella. Olen toiminut personal trainerina, ryhmävalmentajana kuntosalilla sekä itsepuolustusohjaajana. Kokemusta on kertynyt todella paljon erilaisten ihmisten valmentamisessa vuosien varrella ja olen saanut tavata mahtavia ihmisiä samalla.

Valmentaminen on intohimoni. Ihmisten auttaminen on se minun juttuni. Asiakkaiden auttaminen tavoitteisiinsa on vain jotain niin mahtavaa.”

PT Eerola

Juha Eerola, Personal Trainer, Imatra
Juha Eerola, Personal Trainer, Imatra

Oletko miettinyt liikunnan aloittamista? Vai oletko kenties harrastanut liikuntaa jonkin aikaa ja haluaisit siitä enemmän irti?

Osaava valmentaja auttaa sinua liikkumaan turvallisesti ja näyttää suunnan tavoitteisiisi.

”Pidän huolen, että asiakkaani oppivat tekniikat niin hyvin, että he voivat jatkaa treenaamista turvallisesti kymmeniä vuosia.”

Suosituimmat palvelut

(kaikki palvelut löydät Facebook-sivuiltani)

Tutustumiskeskustelu

Käydään läpi tavoitteesi ja toiveesi, ja rakennetaan yhdessä juuri sinulle toimiva valmennus!

Keskustelu ei sido sinua vielä mihinkään.

Yksittäinen tapaaminen

Hinta alkaen 40€

Tapaaminen valmentajan kanssa.
Tapaaminen voi olla esimerkiksi treenaamista, opastusta kuntosalilla, uuden asian opettelemista, tai jotain muuta mitä valmentajalta tarvitset.

Kaverin kanssa treenaten

Hinta alkaen 25€ per henkilö

Sinulle ja kaverillesi valmentaja mukaan salille. Kätevä, jos kummallakin suurinpiirtein samat tavoitteet, liikkeet hakusessa tai muuten vain kaipaatte hieman potkua treenaamiseen.

Ryhmävalmennus

Pyydä tarjous!

Ryhmävalmennus +3 henkilöä (koronarajoitusten sallimissa rajoissa)

Treeniohjelma /
ohjelman päivitys

Hinta alkaen 40€
(ohjelman päivitys – kysy hintaa)

Treeniohjelma tavoitteesi saavuttamista varten kuntosalille tai kotiin.
Ohjelma suunnitellaan ja tehdään sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi ajatellen, muu elämä tietenkin huomioiden (työ, harrastus, vapaa-aika)

Kestovalmennus

Kysy hintaa.
Esim. 4 treeniä kk / 180 €

Joka kuukausi valitsemasi määrä tapaamisia valmentajan kanssa.

Etukäteen sovittu treeni on varmemmin tehty, ja valmentajan mukana ollessa sinulla on aina varmistaja, mahdollisuus havaita ja korjata virheitä sekä joku, joka auttaa sinua parempiin suorituksiin.

LIIKUNNAN ALOITTAMINEN

Liikunnan aloittaminen voi olla iso kynnys. On niin monta tapaa liikkua, monia eri liikunta- ja urheilulajeja, ihmisillä on erilaisia tavoitteita ja tietenkin erilaisia lähtötilanteita.

Hyvä valmentaja ottaa huomioon asiakkaiden tarpeiden lisäksi myös mielenkiinnon kohteet. Ei ole pakko tehdä kuntosalitreeniä jos se ei niin sanotusti nappaa. Aina voi liikkua muulla tavoin pysyäkseen terveenä. Tietenkin tietyt tavoitteet vaativat raskaiden esineiden nostamista säännöllisesti, mutta kuten mainitsin: ihmisillä on erilaisia tavoitteita.
Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä!

LIIKUNNAN HYÖDYT

Yleiskunto paranee

Vahvempana jaksat selviytyä arjen, työn ja harrastusten haasteista paremmin!

Unen laatu paranee

Liikunnan myötä unen laatu tutkitusti paranee – nukut siis sikeämmin ja heräät virkeämpänä!

Voima lisääntyy

Voiman lisääntyessä loukkaantumisriski pienenee! Voit siis huoletta siirrellä huonekaluja – tai nostaa penkistä enemmän kuin isäsi nuorena!

Pysyt terveempänä

Liikunnalla on todella paljon tutkittuja terveyshyötyjä. Etkö haluaisi tehdä kaikkesi, jotta eläisit mahdollisimman terveenä ja pitkään?
Niin minäkin.

SEKÄ PALJON MUUTA…

KOKENUT VALMENTAJA ON AVUKSI

”Oot tosi kannustava valmentaja. Pystyn luottamaan siihen, että palaute tulee, mikäli tekemisestä löytyy korjattavaa. Korjaukset tulee kuitenkin hyvässä hengessä. Varmaa on, että kykenen ylittämään itseni ja pystyn vielä lisäämään painoa, toistomäärää tai siistimpää tekniikkaa, vaikka itsestä tuntuu että kaikki on jo annettu. Ei mitään turhaa lätinää, mutta hyvä fiilis, ja asiasta selkeästi ja suoraan sanomista. Tulee olo, että sie oot yhtälailla vastaanottavainen valmennettavan jutuille ku valmennettava siun jutuille, mikä kertoo siitä, että oot sydämellä mukana siinä mitä teet. ”

Mari

”Otat hyvin huomioon treenaajan omat tavoitteet ja rajoitteet, ohjaten rohkaisevasti ja turvallisesti eteenpäin. Siinä kohtaa missä usko omaan tekemiseen horjuu, siun tsemppaus ja neuvot auttaa menemään sinne mukavuusalueen rajalle ja sen yli, joka on tärkeetä kehityksen kannalta. Oot erittäin mukava, myönteinen ja tarpeeks vaativa. Siulta saa palautetta niin onnistumisista sekä myös silloin, kun on jotain korjattavaa, joka on tosi tärkeetä.”

Tiina

”Juha näkee hyvin yksilölliset vahvuudet, osaa antaa liikkeisiin lisää vinkkejä ja sitä kautta motivoi kehittymään entisestään. Juha kannustaa aina 100 prosenttisesti!”

Roosa

”Kannustava ja pätevä koutsi.”

Mies, Imatra

”Asiantunteva, hyvin tekniikan tunteva ja helposti lähestyttävä.”

Jari

”Tekniikasta ei tingitä ja voimia ei säästellä. Tehokkaat treenit kannustavan ja ”sopivasti vaativan” valmentajan ohjauksella.”

Marika

”Juhan treeneissä on sopivan rento, mutta jämäkkä ote. Asiat ja liikkeet käydään läpi huolella ja tekniikkaan kiinnitetään erityistä huomiota. Juha tsemppaa jokaista yksilönä ja kannustaa ylittämään itsensä. Vaikka hommat tehdään tosissaan niin huumoria ei puutu.”

Henna

”Valmentaja, joka huomioi tarkasti liikkeiden oikean tekniikan niin salitreeneissä kuin alkulämmittelyssä. Jonka aito kannustaminen auttaa jaksamaan viimeisten toistojen suorittamisessa silloin kun itse ei enää jaksaisi.”

Nainen, Lappeenranta

”Kiitos treeneistä ja etenkin kannustavasta tsemppaamisesta treeneissä!”

Maija

”Juha on helposti lähestyttävä ja erittäin mukava ihminen! Hänelle on helppo puhua asiasta kuin asiasta. Välitön vuorovaikutus ja rohkaiseva asenne tukevat tekemistä Juhan kanssa. Vinkit ja ohjeet on helppo ottaa vastaan kun tuntee olonsa tärkeäksi.”

Iida

”Olit ihan huippuvalmentaja ja kannustava sekä otit huomioon aina jokaisen lähtötason. Huumoria treeneissä kuitenkaan unohtamatta.”

Mervi
...